Υπηρεσίες


ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - UVEITIS.GR

 

Είμαι στη διάθεση των ασθενών αλλά και των οφθαλμιάτρων καθώς και ρευματολόγων για την διερεύνηση, διαχείριση και θεραπεία περιστατικών ραγοειδίτιδας:

Τηλ.: 2106742342
email: DrDimitriosladas@gmail.com
contact@eyepathology.gr

 

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΡΙΔΟΚΥΚΛΙΤΙΔΑΣ - ΡΑΓΟΕΙΔΙΤΙΔΑΣ

Εξειδικεύομαι στη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία περιστατικά οφθαλμικών φλεγμονών και λοιμώξεων οφθαλμού που αφορούν ένα ευρύ φάσμα παθήσεων όπως η ιριδοκυκλίτιδα, η ραγοειδίτιδα και η σκληρίτιδα.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ: OCT ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΘΟΡΙΣΜΟΣ ΩΧΡΑΣ

Εξοπλίζοντας το ιατρείο μου με το κορυφαίο OCT ωχράς κηλίδας (Heidelberg – Spectralis), και έχοντας τεράστια εμπειρία στις παθήσεις της ωχράς κηλίδας, προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη διάγνωση και παρακολούθηση πληθώρας παθήσεων όπως η ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, το οίδημα ωχράς κηλίδας, ο διαβήτης κ.α.)

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ: ΤΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ GOLDMANN ΚΑΙ OCT ΟΠΤΙΚΩΝ ΝΕΥΡΩΝ

Εάν πάσχετε από οφθαλμική υπερτονία, γλαύκωμα ή υπάρχει ιστορικό γλαυκώματος στην οικογένεια, ο τακτικός έλεγχος της ενδοφθάλμιας πίεσης είναι αναγκαίος. Επιπρόσθετα το OCT οπτικών νεύρων είναι μια εξέταση που θα πρέπει να γίνεται περιοδικά για να διασφαλίζεται η υγεία των οπτικών σας νεύρων.

 

ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ

Με την εμπειρία μου και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που το ιατρείο μου διαθέτει, εγγυώμαι πως θα αποκτήσετε το ιδανικό ζευγάρι γυαλία για την μακρινή και κοντινή σας όραση.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Εξέταση σε σχισμοειδή λυχνία υψηλής ευκρίνειας(Haag-Streit), τονομέτρηση με τονόμετρο ακριβείας (Goldmann) και βυθοσκόπηση.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ

Εάν σας απασχολεί πως έχετε καταρράκτη, εάν νομίζετε πως ο καταρράκτης μειώνει την ποιότητα της όρασής σας ή δυσχεραίνει την βραδινή οδήγηση, ελάτε να σας βοηθήσω να λάβετε την καταλληλότερη για εσάς απόφαση σε σχέση με το χειρουργείο καταρράκτη.